Over ons

bavverzekerd.nl is een initiatief van SFZ gevestigd in Amsterdam. Sociaal Fonds Zelfstandingen (SFZ) is een initiatief uit 2004 met als uitgangspunt Zelfstandigen Zonder Personeel te informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van zelfstandigheid. Tevens is SFZ een collectieve inkoopcombinatie op het gebied van financiële dienstverlening en verzekerbare risico's voor de ZZP-er, freelancer en directeur grootaandeelhouder.

Diensten

Klik hier om een dienstenwijzer voor de zakelijke markt te downloaden. Dan kunt u lezen wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Informatie

Voor meer informatie zie website van Sociaal Fonds Zelfstandigen SFZ Of neem contact met ons op Contact.

Markel International Nederland

Markel International NederlandMarkel International Nederland, onderdeel van Markel International Company Ltd, is in 2011 van start gegaan en bedient vanuit Rotterdam de Nederlandse markt. Het is een dochteronderneming van Markel Corporation, een in de Verenigde Staten gevestigde specialistische verzekeraar, dat is ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw. Met kantoren in Europa, Canada en Azië is Markel Internationaal over de hele wereld actief in de markt van verzekeringen en herverzekering.